Personalizuota medalių lentyna-kabykla trofėjams eksponuoti Ilgis: 60 cm Aukštis: 25,5 cm

Original price was: €49,00.Current price is: €39,00.

Ieškote išskirtinės dovanos sportininkui, ar galbūt norite sukurti unikalų akcentą savo namams? Mūsų medalių lentyna-kabykla su vardu ar užrašu yra idealus pasirinkimas. Šis praktiškas ir stilingas baldas ne tik padės organizuoti ir eksponuoti medalius, bet ir suteiks galimybę pasididžiuoti pasiekimais, kuriuos norite parodyti visiems. Norimą vardą ar sporto motyvą, parašykite el paštu info@dekosodas.lt

Kodėl verta rinktis mūsų medalių kabyklą?

  • Personalizacija: Ši medalių kabykla gali būti pritaikyta pagal Jūsų pageidavimus. Pasirinkite sporto šakos inicialą ir pridėkite vardą ar kitą užrašą, kad lentyna taptų dar ypatingesnė. Tai puiki galimybė sukurti asmeninę dovaną, kuri paliks įspūdį.
  • Praktinis ir ilgaamžis sprendimas: Pagaminta iš tvirtos 12 mm MDF plokštės, ši kabykla užtikrina ilgaamžiškumą ir patikimumą. Ji bus puikus akcentas Jūsų namuose, leidžiantis jums saugiai ir patogiai kabinti medalius ir trofėjus.
  • Estetiška išvaizda: Su elegantišku ir moderniu dizainu, medalių kabykla taps puikiu namų aksesuaru, kuris pabrėš Jūsų pasiekimus. Nebereikės slėpti didžiausių laimėjimų – jie bus matomi ir vertinami.
  • Matmenys:
    • Ilgis: 60 cm
    • Aukštis: 25,5 cm
    • Storis: 1,2 cm

Šie matmenys užtikrina, kad lentyna yra pakankamai erdvi, kad galėtumėte eksponuoti visus savo medalius ir trofėjus, nesukeldami chaoso.

Užsakymo informacija:

  • Medalių kabykla gaminama tik pagal individualius užsakymus, todėl kiekvienas produktas yra unikalus ir atitinka Jūsų lūkesčius.

Pasirinkite mūsų personalizuotą medalių lentyną-kabykla, kad galėtumėte sukurti unikalų interjero akcentą ir padovanoti ypatingą dovaną, kuri įkvėps ir primins apie pasiekimus. Nepraleiskite progos parodyti savo sėkmes ir džiaugtis jomis kiekvieną dieną!

Personalizuota medalių lentyna-kabykla trofėjams eksponuoti Ilgis: 60 cm Aukštis: 25,5 cm
Norėdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, naudojame slapukus. Paspaudę "Sutinku" sutiksite su slapukų įrašymu.