Karkasinis medinis sandėliukas 2×3 m

Original price was: €1.650,00.Current price is: €1.550,00.

Karkasinis sandėliukas 2×3 m – tvirtas ir ilgaamžis sandėliavimo sprendimas jūsų sode. Pagamintas iš kokybiškų medžiagų: džiovinto kalibruoto C24 medienos karkaso, ventiliuojamo fasado, su profiliuotos skardos stogu ir impregnuotu grindų karkasu. Sandėliukas nudažytas kokybiškais dažais, užtikrinant ilgaamžiškumą ir estetišką išvaizdą. Ilgas aprašymas: Karkasinis sandėliukas 2×3 m – tai puikus pasirinkimas, jei ieškote patikimos ir tvirtos erdvės sodo reikmenims, įrankiams ar kitoms priemonėms laikyti. Pagrindinės savybės: Karkasas pagamintas iš džiovintos ir kalibruotos C24 klasės medienos (45×95 mm), kuri garantuoja konstrukcijos tvirtumą ir ilgaamžiškumą. Dailylentės (23/24 mm) nudažytos du kartus – pirmą kartą atskirai, o antrą kartą po konstrukcijos surinkimo, taip užtikrinant…

Description

Karkasinis sandėliukas 2×3 m – tvirtas ir ilgaamžis sandėliavimo sprendimas jūsų sode. Pagamintas iš kokybiškų medžiagų: džiovinto kalibruoto C24 medienos karkaso, ventiliuojamo fasado, su profiliuotos skardos stogu ir impregnuotu grindų karkasu. Sandėliukas nudažytas kokybiškais dažais, užtikrinant ilgaamžiškumą ir estetišką išvaizdą.

Ilgas aprašymas:

Karkasinis sandėliukas 2×3 m – tai puikus pasirinkimas, jei ieškote patikimos ir tvirtos erdvės sodo reikmenims, įrankiams ar kitoms priemonėms laikyti.

Pagrindinės savybės:

  • Karkasas pagamintas iš džiovintos ir kalibruotos C24 klasės medienos (45×95 mm), kuri garantuoja konstrukcijos tvirtumą ir ilgaamžiškumą.
  • Dailylentės (23/24 mm) nudažytos du kartus – pirmą kartą atskirai, o antrą kartą po konstrukcijos surinkimo, taip užtikrinant kokybišką dangos apsaugą ir tolygų padengimą.
  • Stogas dengtas profiliuota skarda, kuri efektyviai apsaugo nuo lietaus ir yra atspari įvairioms oro sąlygoms.
  • Grindų karkasas yra impregnuotas, kad būtų apsaugotas nuo drėgmės ir puvimo.
  • Grindys pagamintos iš tvirtos ir ilgaamžės OSB plokštės, suteikiančios stabilų ir saugų pagrindą.
  • Ventiliuojamas fasadas užtikrina gerą oro cirkuliaciją, taip apsaugant sandėliuką nuo drėgmės kaupimosi ir užtikrinant ilgesnį konstrukcijos tarnavimo laiką.
  • Visas sandėliukas yra nudažytas kokybiškais dažais, kurie suteikia papildomą apsaugą nuo aplinkos poveikio ir ilgą laiką išlaiko estetišką išvaizdą.

Šis karkasinis sandėliukas ne tik suteiks jums daugiau vietos, bet ir taps praktišku bei stilingu sodo papildymu.

Pagrindo pasiruošimas klientui, išlygintas suniveliuotas, galima statyti ant šaligatvio plytelių.

Papildomai pristatymas pagal km.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Karkasinis medinis sandėliukas 2×3 m”

Your email address will not be published. Required fields are marked *